Цитата LolliiPOP (
)
Хочу заробляти на крипті,шукаю собі додатковий дохід. З чого почти? Якщо скажімо у мене не має заощаджень, без грошей я можу щось заробити?
Заробіток на крипті може стати прибутковою справою навіть без значних початкових вкладень. Почни з вивчення основ криптовалют і технологій блокчейн, щоб розуміти, як працює цей ринок. Один із варіантів — заробіток на криптовалютних аірдропах, де монети роздаються безкоштовно за виконання певних завдань (наприклад, реєстрація на платформі чи підписка на соцмережі). Ще один спосіб — участь у криптовалютних баунті-програмах, що винагороджують за певну активність, як-от створення контенту або тестування продуктів.
Варто враховувати ризики: ринок криптовалют дуже волатильний. Перед тим, як робити будь-які кроки, необхідно оцінити потенційні вигоди та загрози.
Пам'ятай про важливість зручності в роботі з криптовалютами, як от використання криптокарток. Якщо буде цікаво, ось тут https://www.web3.org.ua/kryptovaliutni-debetovi-kartky/ можна дізнатися більше для чого і як використовувати такі картки.