Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Український бренд Tsevau
tbes50203Дата: Понеділок, 17.03.2025, 15:32 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Нещодавно натрапила на український бренд Tsevau, і вони пропонують широкий асортимент одягу для жінок. Я замовила кілька речей і була вражена якістю, але мене цікавить одне: чи є у когось досвід покупки цього бренду? Чи варто їхній одяг купувати на постійній основі? Хочу почути відгуки, особливо щодо їхніх моделей і розмірів. Вони заявляють, що їхній одяг підкреслює індивідуальність і стиль, але чи дійсно це так? Які ваші враження?

evanduke324Дата: Понеділок, 17.03.2025, 19:32 | Сообщение # 2
Первокласник
Що стосується https://tsevau.com/ то я вже кілька разів замовляла у них одяг, і маю лише позитивні враження. Це справжній український бренд, який пропонує не лише стильний, а й дуже якісний одяг. Те, що вони наголошують на індивідуальності, для мене особисто стало справжнім відкриттям. Я завжди шукала одяг, який був би не тільки модним, але й підходив би саме моєму стилю та особливостям фігури. Вони пропонують різні варіанти для жінок різних типів фігур, що дуже важливо, адже часто в магазинах складно знайти щось підходяще для повних чи дуже струнких. Я, наприклад, не дуже висока і маю дещо набряклі форми, тому часто буває так, що речі або виглядають на мені як мішок, або навпаки, надто тісні. У Tsevau я знайшла багато моделей, які сидять ідеально. Зокрема, я б рекомендувала звернути увагу на їхні сукні та жакети — вони чудово сидять по фігурі, не підкреслюючи зайвого, і разом з тим додають елегантності. Що стосується розмірів, то їхня таблиця дуже точна. Я, наприклад, завжди перед замовленням перевіряю свої виміри за таблицею, і жодного разу не помилялася. Щодо тканин, то вони справді використовують високоякісні матеріали, і це помітно навіть на дотик. Сукні з їхнього асортименту дуже комфортні, не сковують рухи і при цьому мають стильний вигляд. Дуже важливо для мене, щоб одяг був не тільки модним, але й комфортним на кожен день. Наприклад, в них є чудові блузи, які добре поєднуються як з класичними штанами, так і з джинсами, що дає можливість комбінувати одяг в різних стилях.

thiefcrazy98Дата: Понеділок, 17.03.2025, 23:39 | Сообщение # 3
Первокласник
Ого, як цікаво! Я сама ще не мала досвіду з Tsevau, але бачу, що вони отримують чимало позитивних відгуків. Я завжди обираю бренди, які підтримують українське виробництво, тому варто звернути увагу на їх асортимент. Я також дуже ціную, коли бренди пропонують речі для різних типів фігур, адже це справді велика рідкість. Зазвичай доводиться або підганяти одяг під себе, або зовсім відмовлятися від покупки.

anatoliychumak1991Дата: Понеділок, 17.03.2025, 23:58 | Сообщение # 4
Первокласник
цікаво

dinalatreДата: Четвер, 25.09.2025, 04:12 | Сообщение # 5
Первокласник
Чесно, я теж шукав якісний одяг для повсякденного стилю і натрапив на https://twice.com.ua/103-sorochki-ta-longslivi залишився дуже задоволений! Замовив кілька речей і можу сміливо радити звернутися саме туди, якщо хочеться купити лонгслів. Тканини приємні, фасони сучасні, а розміри відповідають опису. Все виглядає стильно і підкреслює індивідуальність, як обіцяють. Асортимент широкий, ціни нормальні, а якість реально радує  результат перевершив очікування!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: