Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Хочу купити самокат
isiv23789Дата: Вівторок, 12.08.2025, 20:11 | Сообщение # 1
Старшекласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу купити самокат, але не маю часу ходити по магазинах, тому думаю замовити з доставкою по Києву. Можливо, хтось вже брав і може підказати перевірений варіант? Цікавить, щоб було якісно, швидко привезли та щоб можна було вибрати модель.

ivaotliva12Дата: Середа, 13.08.2025, 07:08 | Сообщение # 2
Ученик
Можна вибрати та замовити самокат онлайн в магазині Самокат https://samokat.ua/ua/ з доставкою по Києву - привезли наступного дня. Обрала модель із міцною алюмінієвою рамою, широкою платформою та надувними колесами, щоб можна було кататися не лише по асфальту. Ще сподобалося, що кермо регулюється по висоті, підійде на кілька років уперед. Донька задоволена!

innabird20Дата: Середа, 13.08.2025, 10:10 | Сообщение # 3
Первокласник
Для міста обирай легкий складаний самокат з колесами 200 мм — зручно для щоденних поїздок. 
Для дітей — модель з регульованим кермом і антиковзкою платформою. Трюкові — з міцною рамою та маленькими колесами.
Електросамокати — ідеальні для роботи чи навчання: потужність від 250W, пробіг 20–30 км, обов’язково амортизація та фари.
Перевір вагу, гальма, якість складання. Мій вибір: Xiaomi Mi Electric Scooter 3 — надійний, зручний, до 30 км пробігу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: