Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Аудит і аналіз нерухомості
linalineva7Дата: Понеділок, 25.08.2025, 07:46 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я от вже кілька тижнів не можу визначитися, до якої будівельної компанії звернутися, щоб отримати максимально чесну і фахову інформацію про конкретний об’єкт. Розумію, що просто дивитися на фото в інтернеті чи слухати ріелтора замало – потрібна професійна перевірка. Цікавить саме аудит і аналіз нерухомості, бо важливо знати всі ризики, приховані проблеми й потенціал будівлі, перш ніж вкладати гроші. Може хтось має власний досвід і порадить, до кого звернутися?

kykanaslivaДата: Понеділок, 25.08.2025, 07:47 | Сообщение # 2
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо стоїть завдання не просто «подивитися квартиру чи офіс», а реально зрозуміти, з чим маєш справу, я б рекомендував не витрачати час на сумнівні фірми. У моєму випадку чудово спрацювала компанія CCG Development – вони спеціалізуються на аудиті й аналізі нерухомості https://www.ccg.ua/audyt-i-analiz-neruhomosti/ , причому підходять до справи системно: технічний стан, юридична чистота, ринкові перспективи. Я замовляв послугу саме там, і чесно кажучи, здивувався обсягу інформації, яку мені надали – від дрібних будівельних дефектів до реальних сценаріїв, як може змінюватися вартість об’єкта в найближчі роки. Для мене це стало ключовим аргументом, адже я не хотів ризикувати інвестиціями.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: