Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Я планую зробити реконструкцію приватного будинку
andrusha3567Дата: Вівторок, 09.09.2025, 19:29 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я планую зробити реконструкцію приватного будинку в передмісті Києва, який дістався у спадок від батьків. Будівля зведена ще в 90-х роках, і зараз вона потребує суттєвих змін: хочу добудувати другий поверх, замінити старий дах, зробити перепланування всередині та провести сучасні комунікації. Чув, що для таких робіт потрібен офіційний дозвіл, інакше згодом можуть виникнути серйозні проблеми з узаконенням або навіть штрафи. Підкажіть, будь ласка, які документи обов’язково треба підготувати для отримання дозволу на реконструкцію приватного будинку, чи потрібно спершу виготовляти новий технічний паспорт і проект реконструкції, та скільки часу займає вся процедура? Також цікавить, чи можливо оформити дозвіл у прискореному порядку через вашу компанію, якщо роботи потрібно почати вже найближчим часом, і чи надаєте ви юридичний супровід, щоб уникнути проблем із контролюючими органами?

andrewferk581Дата: Вівторок, 09.09.2025, 20:28 | Сообщение # 2
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене була історія, коли вирішив зробити реконструкцію приватного будинку. Здавалося б, свій двір, свої стіни – що хочу, те й будую. Але не тут-то було. Виявляється, без офіційного дозволу на реконструкцію можна нарватися на штрафи і навіть проблеми з узаконенням у майбутньому. Я спочатку пробував сам розібратися, куди бігти, які документи збирати – але заплутався у всіх тих «ДБНах», погодженнях і кабінетах. Потім знайомий порадив компанію, яка допомагає оформити все правильно і без зайвої нервотравлі. Якщо комусь актуально отримати дозвіл на реконструкцію приватного будинку, то раджу подивитися тут — https://bti1.com.ua/ua....budynku
. Там розписані всі нюанси, документи та етапи. Особисто я зробив висновок: простіше довірити процес тим, хто знає, ніж потім переробляти чи доводити, що твій будинок стоїть законно. Інакше можна залишитися з напівдобудованим ремонтом і купою нервів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: