Клієнти і водії в одній системі
|
|
jioptret | Дата: Четвер, 02.10.2025, 11:02 | Сообщение # 1 |
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Мене цікавить, щоб і клієнти, і водії могли бути в одній базі з історією замовлень та оплат. Більшість CRM, які я бачив, заточені тільки під продажі. Чи є нормальний варіант CRM для логістики, щоб усе було в одному місці?
|
|
| |
anthonydrowow | Дата: Четвер, 02.10.2025, 11:32 | Сообщение # 2 |
Первокласник
| Мені теж дуже не вистачало системи, де можна вести і клієнтів, і водіїв разом. У звичайних CRM ти бачиш тільки продажі й ліди, але немає логістики. Коли ми почали користуватися https://www.4logist.com/ua , стало набагато зручніше. Там можна створювати базу як клієнтів, так і перевізників, і навіть зберігати всю історію співпраці. Я використовую це для контролю оплат і рейсів, і тепер легко підняти будь-яку інформацію — з ким працювали, які умови були, чи все оплачено. Це сильно економить час і дозволяє уникнути непорозумінь. Для невеликих компаній, як моя, програма для логістики була дуже важливим кроком уперед.
|
|
| |
archybows | Дата: Четвер, 02.10.2025, 11:42 | Сообщение # 3 |
Первокласник
| Мені знайоме це відчуття — клієнт дзвонить, питає про оплату чи рейс, а ти бігаєш і шукаєш інформацію по різних папках. Після переходу на CRM все в одному місці. Я навіть не очікував, що буде так зручно бачити і водія, і замовника в одній картці. Це реально економить нерви.
|
|
| |