Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Хто вже встановлював ДСП фасади для кухні чи шафи?
serhiikovalskiДата: П`ятниця, 12.12.2025, 13:59 | Сообщение # 1
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно робив ремонт у кухні і вирішив замінити фасади. Спочатку думав, що будь-які ДСП фасади зійдуть, але потім зрозумів, що якість реально відчутна. Хто не хоче, щоб через рік відклеїлись кромки чи змінили колір, краще придивитися до брендів. Для себе вибрав щось із сучасних текстур — виглядає дуже стильно.

yuriy_hrynevskyДата: П`ятниця, 12.12.2025, 14:00 | Сообщение # 2
Ученик
Я теж колись повелась на дешеві, думала «та нічого страшного». Результат: зіпсовані дверцята через 6 місяців. Тепер завжди обираю ДСП з нормальним покриттям і перевіряю на дотик, чи гладко, чи кромка рівна. Вартість трохи більша, але потім не шкодуєш. Плюс, колір реально відтворює дизайн інтер’єру.

viktorkoroviakДата: П`ятниця, 12.12.2025, 14:02 | Сообщение # 3
Первокласник
До речі, я недавно замовляв фасади https://agtplus.ua/facades/dsp-fasady-skin Там хороший вибір, різні декори та товщина плит.

Мені сподобалось, що можна підібрати під свій стиль, а менеджери допомагають з підказками.
Тепер кухня виглядає сучасно, і не треба переживати, що через рік все пофарбується чи розклеїться. Я навіть друзям радив дивитись на цей варіант, якщо хочуть якісно і без зайвого головного болю.

serhiikovalskiДата: П`ятниця, 12.12.2025, 14:06 | Сообщение # 4
Ученик
Цікаво, що коли береш фасади з гарною обробкою, економиш не лише на ремонті, а й на нервових клітинах. Тобі простіше планувати дизайн, не треба постійно замислюватися «а чи вистоїть це на вологій кухні?».

yuriy_hrynevskyДата: П`ятниця, 12.12.2025, 14:07 | Сообщение # 5
Ученик
Точно! І ще плюс — замовляєш все в одному місці, під один стиль, і це реально економить час. PS: Хто робив ремонт самостійно, зрозуміє, про що я

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: