Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Гроші в борг в Києві
klimlimonovДата: Середа, 24.11.2021, 22:05 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Як у вас з погодою? У нас якось різко похолодало, а я зовсім не встиг замінити гуму на авто. Зараз в терміновому порядку потрібно міняти, а грошей немає, хочу оформити гроші в борг в Києві. Може хтось підказати де це краще зробити?

matildamillerДата: Середа, 24.11.2021, 22:35 | Сообщение # 2
Первокласник
Цього року я був готовий до такої зміни погоди, так що гуму поміняв ще до перших холодів. А вам чисто поміняти потрібно або ж купити нові колеса? Якщо брати нові, то обійдеться в круглу суму, зараз все дуже подорожчало.

электрошокер

klimlimonovДата: Середа, 24.11.2021, 22:58 | Сообщение # 3
Первокласник
У минулому році тільки купував нову гуму, я цьому безмірно радий, так як зараз немає як такої вільних, так що на щастя хоч тут не доведеться витрачається . Просто заміна гуми, ось і все.

fornodguestДата: Середа, 24.11.2021, 23:29 | Сообщение # 4
Первокласник
Заміна гуми звичайно коштує не так дорого, але якщо ще й врахувати, що з'являться Додаткові витратні матеріали, то в тисячі дві це вам точно обійдеться. Бувають моменти коли і дві тисячі взяти ніде, якщо ви в такій же ситуації, то можете взяти терміновий кредит в Києві https://soscredit.ua/uk....-kiyevi на сайті. Видається без проблем, протягом 20 хвилин цілком можна оформити кредит, для цього може знадобитися хіба що паспорт, але без поручителів, довідок і т.д. особисто мені пару тисяч гривень вистачило з головою, що б замінити гуму і ще проклеїти пробите колесо, яке виявляється прокололося через шипа в гумі.

NataZlataДата: Понеділок, 13.12.2021, 16:24 | Сообщение # 5
Старшекласник
и мне так надо, вообще не справляюсь

sergijf21Дата: Середа, 15.12.2021, 16:54 | Сообщение # 6
Ученик
Я живу во Львове и часто пользуюсь услугами онлайн кредитов во  Львове https://www.ukrpozyka.com.ua/ru. Мне вообще кажется, что сейчас с появлением интернета можно просто и спокойно купить все нужное в интернете без особых проблем и вопросов. Да и проценты  тут тоже самые адекватные.

Повідомлення редагував sergijf21 - Середа, 15.12.2021, 16:55

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: