Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Як ы де можна оновити броньовані двері?
menigorekДата: Субота, 18.06.2022, 16:29 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім доброго дня. Не так давно став володарем свого житла, вирішив відразу оновити
броньовані, вхідні двері, так як ці вже сильно зношені. Де замовити реставрацію
дверей в Києві?

Повідомлення редагував menigorek - Субота, 18.06.2022, 16:29

a_sovДата: Субота, 18.06.2022, 16:31 | Сообщение # 2
Выпускник
Я вирішив, що не варто реставрувати двері, так як це дорого обходиться, краще вже купити нові двері. Знайшов в Інтернеті нормальну компанію, яка мені продала двері. Залишився задоволений.

HzBoyДата: Субота, 18.06.2022, 16:31 | Сообщение # 3
Зауч
Я сам місяць тому шукав де реставрувати двері, тай вирішив купити нові, бо дорога реставрація. Купував відразу 4 дверей і міняв все повністю, задоволений залишився сервісом магазину у якого ще й установка є.

taras_gamperДата: Субота, 18.06.2022, 16:33 | Сообщение # 4
Ученик
Quote HzBoy ()
Я сам місяць тому шукав де реставрувати двері, тай вирішив купити нові, бо дорога реставрація. Купував відразу 4 дверей і міняв все повністю, задоволений залишився сервісом магазину у якого ще й установка є.
Всім привіт. Мені подобається ремонт та реставрація вхідних броне дверей в Києві https://dveri-service.com.ua/?lang=uk від компанії  «Двері-сервіс» яка має хорошу репутацію і безліч позитивних відгуків серед власників броньованих дверей, в моєму колі спілкування, всі звертаються саме до них.
Я теж там замовляв реставрацію дверей, і залишився задоволений. Якість висока і ціна не завищена, Раджу і Вам відвідати даний сайт і ознайомиться зі списком їх послуг і цінами на них.
Прикріплення: 4927233.jpg (60.3 Kb)

nocrynofryДата: Вівторок, 13.02.2024, 19:53 | Сообщение # 5
Ученик
В поисках идеальных входных дверей для моего дома я столкнулся с множеством вариантов и предложений на рынке. Но лишь компания "МЕТАЛМАСТЕР" https://metalmaster.zp.ua/ смогла предложить мне то, что я искал. Их индивидуальный подход, высокое качество материалов и стильный дизайн дверей превзошли мои ожидания. Установка дверей этой компании не только обеспечила безопасность моего дома, но и придала ему особый шарм и элегантность.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: