Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Утюг
misterbicipsДата: П`ятниця, 26.08.2022, 09:32 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібна хороша праска! У мене двоє дітей маленьких, один до школи ходить, другий поки що вдома зі мною, так ось, одяг потрібно прасувати, хтось підкаже, де варіант присмортіти?

viktorovnauliana711Дата: П`ятниця, 26.08.2022, 09:53 | Сообщение # 2
Старшекласник
Намагаюся вже котрий день поспіль вибрати нову гарну праску, але вибір настільки великий, що навіть не знаю на якому саме варіанті варто зупинитися. Та й магазинів багато зараз, де можна купити

kircenkotamaraДата: П`ятниця, 26.08.2022, 09:54 | Сообщение # 3
Ученик
Хоча, здавалося б, нічого складного з його вибором немає - особливо великої кількості характеристик немає, будь-яку вартість практично вибрати спокійно можна. Загалом проблема... головне перевірений бренд брати.

HzBoyДата: П`ятниця, 26.08.2022, 09:58 | Сообщение # 4
Зауч
Я взагалі ніколи так прямо ретельно не вибираю подібні речі, каталоги різних магазинів не дивлюся. Я просто заходжу на ютуб, і дивлюся, що в цьому відношенні рекомендують робити блогери, які моделі вони рекомендують, списки топових моделей складають.Раджу і вам також робити це дуже добре полегшує життя. До речі від себе можу вам порадити в інтернет-магазині Фокстрот купити праску https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/utugi.html я вже давно користуюся цим сайтом, і у них ціни набагато доступніші, ніж в

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: