|
Вибір смартфона
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четвер, 17.11.2022, 03:42 | Сообщение # 1 |
|
Старшекласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Вирішив купити собі новий смартфон, а то мій старий вже доживає свій термін. Так ось, які зараз нормальні Смартфони? Є сенс розглядати гаджети від виробника Самсунг? Та де у Львові можна подивитись вибір?
Повідомлення редагував bolshechem_zhizn - Четвер, 17.11.2022, 03:53 |
| |
| |
| cocacola | Дата: Четвер, 17.11.2022, 03:43 | Сообщение # 2 |
|
Первокласник
| Топ недорогих смартфонів-мобільний телефон Alcatel 1066 Dual SIM Warm White (1066d-2balua5), мобільний телефон ERGO E281 Dual Sim Вlack, мобільний телефон Alcatel 2003 Dual SIM Dark Gray (2003d-2aalua1).
|
| |
| |
| biteh | Дата: Четвер, 17.11.2022, 03:43 | Сообщение # 3 |
|
Ученик
| У мене вже багато років GSM-телефон Samsung B5722 DUOS, Акумулятор Li-Ion 1200 маг, 3-мегапіксельна камера з автофокусом, широкомасштабний дисплей з діагоналлю 2.8 дюйма.
|
| |
| |
| akhamsa | Дата: Четвер, 17.11.2022, 03:46 | Сообщение # 4 |
|
Выпускник
| Доброго часу доби. Смартфони від виробника якого ви розглядаєте для покупки, вже давно успішно себе зарекомендували. У мене з шести різних смартфонів, п'ять було від бренду Samsung, це вам про що то говорить? Зараз же користуюся смартфоном Samsung Galaxy A52 https://allo.ua/ua/l-viv/products/mobile/klass-kommunikator_smartfon/ який купував собі в даному інтернет магазині у Львові. Раджу глянути тільки характеристики цього апарату, і тоді думаю зрозумієте, чому я вибираю гаджети Самсунг.
Повідомлення редагував akhamsa - Четвер, 17.11.2022, 03:53 |
| |
| |
| viktorovnauliana711 | Дата: Четвер, 23.02.2023, 18:11 | Сообщение # 5 |
|
Старшекласник
| Я вот тоже планирую купить смартфон, но времени ходить по магазинам вовсе нет, можно ли где-то онлайн осуществить покупку, желательно, чтобы магазин был с адекватными ценами
|
| |
| |
| svetikneskromnaa | Дата: Четвер, 23.02.2023, 18:12 | Сообщение # 6 |
|
Первокласник
| Вот на этом сайте я заказывала себе iPhone 14 https://skay.ua/735-iphone-14/ о котором слышала много положительных отзывов. Телефон действительно хороший. Сенсор оперативно реагирует на касания. Поддерживает одновременное отображение нескольких языков и символов. Телефон имеет олеофобное покрытие, устойчивое к отпечаткам пальцев. Цена на телефон вполне приемлема. Нареканий уже качеству нет. Да и магазин отличный, тут цена в разы приятнее, чем в других и менеджеры отлично отработали.
|
| |
| |