Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Схуднення
linalineva7Дата: Понеділок, 17.04.2023, 20:55 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чоловіки, дайте пораду, будь ласка, замовити харчування, щоб схуднути моїй дружині? Вона каже, що хоче втратити декілька кілограмів, але я не знаю, які блюда вибрати, щоб було смачно і корисно одночасно. Можливо, у вас є якісь рекомендації?

lermontovlermikДата: Понеділок, 17.04.2023, 20:56 | Сообщение # 2
Учитель
Замовте куряче філе зі стручковою квасолею, овочевий салат без соусу та гарбузовий крем-суп. Ці страви не тільки смачні, але й допоможуть схуднути за рахунок правильного балансу білків, вуглеводів і жирів. І ще, намагайтеся замовляти меню в здорових ресторанах або використовуйте послуги здорового харчування, аби покращити ефект

kykanaslivaДата: Понеділок, 17.04.2023, 20:57 | Сообщение # 3
Учитель
Якщо ви замовляєте їжу для жінок, які хочуть схуднути, обов'язково зверніть увагу на склад продуктів. Цукор, шкідливі жири та інші шкідливі речовини повинні бути виключені з меню. Рекомендую замовити рибу або куряче філе на пару з овочами, зелені салати з листовим салатом і редискою та фруктові десерти без цукру.

valetka583Дата: Понеділок, 17.04.2023, 20:58 | Сообщение # 4
Выпускник
Для тих, хто хоче схуднути і не втрачати смаку до їжі, пораджу скористатися сайтом https://foodexhub.com.ua/bez-solodkogo-dlya-zhinok . Тут ви можете замовити меню для схуднення без солодощів для жінок. Воно складається зі здорових рідинних сніданків, білкових обідів і легких вечерь на основі овочів та білків. Таке меню допоможе схуднути і підтримати здоров'я.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: