Безглютенова їжа
|
|
valetka583 | Дата: Неділя, 21.05.2023, 14:02 | Сообщение # 1 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Чи знає хтось, де можна замовити безглютенову їжу для чоловіка? Ну от не може він їсти глютен, і ми не знаємо, де шукати таку їжу. Сам готувати точно не буду, бо я не вмію зовсім.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Неділя, 21.05.2023, 14:03 | Сообщение # 2 |
Учитель
| Я знаю, що деякі ресторани роблять безглютенове меню, але чи є десь, де можна замовити готову і забрати з собою?
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Неділя, 21.05.2023, 14:04 | Сообщение # 3 |
Выпускник
| Ми з чоловіком знайшли сайт, де можна замовити безглютенову їжу для чоловіків. Вони пропонують різні страви, і все готують без глютену, так що можна бути впевненим, що немає жодної домішки.
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Неділя, 21.05.2023, 14:05 | Сообщение # 4 |
Выпускник
| Ось як ви можете замовити безглютенову їжу для чоловіків на сайті https://foodexhub.com.ua/gluten-free-dlya-cholovikiv . Вони мають багато варіантів, включаючи обіди, сніданки та перекуски. Я сам замовляю у них щотижня, і результати супер - мій шлунок почувається краще, і я маю більше енергії на роботі. Я настійно рекомендую спробувати безглютенове харчування чоловіків на цьому сайті і ви не будете переживати де що замовити.
|
|
| |
irenashevela | Дата: Вівторок, 20.06.2023, 08:49 | Сообщение # 5 |
Выпускник
| Да, есть такие продукты конечно.
|
|
| |
dogma911015 | Дата: Вівторок, 20.06.2023, 08:52 | Сообщение # 6 |
Выпускник
| Цитата valetka583 (  ) Чи знає хтось, де можна замовити безглютенову їжу для чоловіка? Ну от не може він їсти глютен, і ми не знаємо, де шукати таку їжу. Сам готувати точно не буду, бо я не вмію зовсім. Я заметила что у многих людей сейчас есть непереносимость глютена, наверное продукты уже тоже под это адаптировали. Если есть еда для диабетиков, то и для такой особенности тоже найдется. Знаю что на разные особенные товары есть акционные предложения и скидки в интернет магазине Метро https://metro.zakaz.ua/ru/promotions/ . Там вы не смотрели ассортимент?
|
|
| |