| valetka583 | Дата: П`ятниця, 01.03.2024, 09:56 | Сообщение # 1 |
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Довго мріяв про власну коптильню, щоб радувати родину та друзів домашніми копченостями. Хочу знайти ідеальну модель, яка була б не лише функціональною, а й стала б прикрасою мого двору. Чесно кажучи, згубився в морі пропозицій та не можу визначитись з вибором. Можливо, хтось стикався з подібним вибором і може порадити надійного виробника? Цікавлять варіанти, які дозволять коптити як на дровах, так і на вугіллі.
|
| |
| |
| lermontovlermik | Дата: П`ятниця, 01.03.2024, 09:59 | Сообщение # 2 |
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Якраз досліджувала це питання не так давно, коли вирішувала купити коптильню для дому. Після численних переглядів та вивчення відгуків, зупинила свій вибір на сайті https://grillex.com.ua/category/grills/smokehouse . Бо вони пропонують широкий асортимент коптилень, які ідеально підходять для домашнього використання: від компактних моделей для маленьких двориків до більш містких варіантів для справжніх гурманів. Крім того, важливим фактором для мене стала можливість вибору коптильні, яка працює як на дровах, так і на вугіллі, що надає гнучкість у приготуванні різноманітних копченостей.
|
| |
| |