Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Де можна зробити комп'ютерну томографію у Києві?
aiaibraimovaДата: Вівторок, 24.09.2024, 16:12 | Сообщение # 1
Старшекласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Мені потрібно пройти комп'ютерну томографію у Києві, але не знаю, де знайти надійний медичний заклад. Чи є у когось досвід у цьому? Я хотів би отримати рекомендації про клініки або медичні центри, де роблять цю процедуру. Важливо, щоб були сучасні технології та кваліфіковані спеціалісти. Якщо у вас є якісь поради, буду вдячний за інформацію!

vchornous1Дата: П`ятниця, 27.09.2024, 16:07 | Сообщение # 2
Ученик
Привіт! Можу поділитися своїм досвідом. Я нещодавно проходив комп'ютерну томографію у Києві і можу порекомендувати сайт https://hbmedical.com.ua/poslugi-ta-tsini/diagnostyka/kt/ , де можна знайти інформацію про цю послугу. В медичному центрі HB Medical є сучасне обладнання, що забезпечує точність досліджень. Персонал дуже професійний і ввічливий, що дуже важливо, коли ти проходиш таку процедуру. Вони пояснили всі етапи обстеження, що допомогло мені почуватися більш комфортно. На сайті також є докладна інформація про ціни та можливість запису на процедуру. Я рекомендую цей заклад для тих, хто шукає якісну комп'ютерну томографію у Києві. Не вагайтеся звертатися до них, впевнений, що ви будете задоволені обслуговуванням!

v4349700Дата: Неділя, 03.11.2024, 15:41 | Сообщение # 3
Первокласник
Цитата vchornous1 ()
Не вагайтеся звертатися до них, впевнений, що ви будете задоволені обслуговуванням!
Телефонував я у цей заклад. Шукаю клініку, де матері зобити кт голови, так у цьому закладі щось невнятне відповіли. Спочатку казали, що черга, потім, що контрасту немає. Непоняв нашо контраст, коротше почав телефонувати всім підряд що гугл видає і оберіг і м24 і спіженка і лісод навіть не думав, що їх стільки. рекламу шпарять, а записатися ніяк. Врезультаті тільки в томоклінік записався. Мама пройшла обстеження, слава богу все норм. Незнаю чи можна посилання лишати, видаліть якщо шо https://kyiv.tomoclinic.ua/services/kt-myakyh-tkanyn-golovy-ta-shyyi/

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: