lermontovlermik | Дата: Понеділок, 30.09.2024, 10:56 | Сообщение # 1 |
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я вже декілька місяців вивчаю веб-розробку і, нарешті, дійшов до етапу, коли мені потрібно розмістити свій сайт у мережі. Проблема в тому, що я абсолютно не розуміюся на виборі хостинг-платформи. Де можна знайти надійний український хостинг, який добре підходить для початківців, щоб усе було зрозуміло та не дуже дорого?
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Понеділок, 30.09.2024, 11:02 | Сообщение # 2 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я добре розумію твою ситуацію, коли все тільки починається, вибір хостингу може здаватися досить складним. Тому раджу звернути увагу на компанію Dept https://dept.ua/business/datacentr/khosting/ , вони пропонують відмінні послуги з хостингу в Україні. Їхній хостинг особливо підходить для тих, хто шукає надійний український хостинг з гарною технічною підтримкою. Dept забезпечує як стабільну роботу серверів, так і доступні тарифи для різних потреб, навіть для студентів, які тільки вивчають веб-розробку. Вони також мають зрозумілу панель управління, що робить процес керування сайтом максимально простим і зручним. А ще важливо, що Dept є українською компанією, і їхні сервери знаходяться в Україні, що гарантує швидке завантаження сайту для локальних користувачів.
|
|
| |