|
Швидка ліквідація пыдприэмства як зробити правильно?
|
|
| menigorek | Дата: Вівторок, 15.10.2024, 07:45 | Сообщение # 1 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Планую швидку ліквідацію фірми, але не знаю, як вибрати правильних фахівців. Багато оголошень, де обіцяють закрити підприємство за кілька днів. Наскільки це реально і які підводні камені можуть бути в такому прискореному процесі? Буду радий, якщо хтось поділиться своїм досвідом.
|
| |
| |
| a_sov | Дата: Вівторок, 15.10.2024, 07:46 | Сообщение # 2 |
|
Выпускник
| Я проходив через ліквідацію фірми пару років тому. Дійсно, багато обіцяють швидкий результат, але на практиці це часто лише реклама. Насправді, якщо компанія має борги або невиконані зобов’язання перед податковою, процес може затягнутися. З мого досвіду, важливо звернути увагу на репутацію фахівців, які пропонують такі послуги, бо якщо обереш не тих, можуть виникнути додаткові проблеми в майбутньому, навіть після ліквідації.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Вівторок, 15.10.2024, 07:46 | Сообщение # 3 |
|
Зауч
| Я чув від знайомих, що ліквідація за кілька днів – це більше маркетинговий хід. Особливо якщо підприємство працювало довгий час і мало багато контрактів чи зобов’язань. Реально це може зайняти більше часу через перевірки податкових органів і інші юридичні моменти. Краще заздалегідь дізнатися, які документи треба підготувати і які етапи проходить процес, щоб не виникало неприємних сюрпризів.
|
| |
| |
| kirilzhilenko80 | Дата: Вівторок, 15.10.2024, 07:47 | Сообщение # 4 |
|
Выпускник
| Цитата HzBoy (  ) Я чув від знайомих, що ліквідація за кілька днів – це більше маркетинговий хід. Особливо якщо підприємство працювало довгий час і мало багато контрактів чи зобов’язань. Реально це може зайняти більше часу через перевірки податкових органів і інші юридичні моменти. Краще заздалегідь дізнатися, які документи треба підготувати і які етапи проходить процес, щоб не виникало неприємних сюрпризів. Я самостійно не дуже хотів займатися ліквідацією своєї фірми, тому почав шукати професіоналів. Натрапив на багато оголошень, але зупинився на компанії, яка обіцяла надати послуги швидкої ліквідації https://deju.com.ua/ua/likvidaciya-pidpriyemstv/ekspres-likvidaciya/ Що мене привабило — це їхній підхід, все чітко, по суті і без "води". Хоч спочатку мав сумніви, чи реально за кілька днів закрити підприємство, але вони мене переконали, і я не пошкодував. Усі документи були підготовлені в найкоротші терміни, процес пройшов без жодних затримок. Єдиний підводний камінь, про який варто знати — це уважно перевіряти, що ви подаєте, але це більше моя порада для тих, хто сам зволікає з підготовкою. Все інше — на висоті. Рекомендую!
|
| |
| |