Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Хочу навчитися заробляти на крипті
LolliiPOPДата: Вівторок, 22.10.2024, 15:52 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу навчитися заробляти на крипті. Зараз поки вчу терміни, розбираюсь які варіанти заробітку існують, куди краще інвестувати, а що взагалі не варто робити як для початківця. І у мене виникло питання що таке аірдропи і чи потрібні вони для мене як для новачка?

liuma1206Дата: Вівторок, 22.10.2024, 16:00 | Сообщение # 2
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
Хочу навчитися заробляти на крипті. Зараз поки вчу терміни, розбираюсь які варіанти заробітку існують, куди краще інвестувати, а що взагалі не варто робити як для початківця. І у мене виникло питання що таке аірдропи і чи потрібні вони для мене як для новачка?

Я думаю що якщо вам це подобається то звісно ви навчитеся і розберетесь у всьому. Аірдропи — це процес розподілу безкоштовних токенів користувачам як маркетингова акція або для стимулювання участі у проєкті. Для новачка це може бути хорошою можливістю отримати перший криптоактив без інвестицій. Однак, варто бути обережним: не всі аірдропи є безпечними. Деякі можуть вимагати виконання ризикованих дій, наприклад, надавати доступ до вашого гаманця. Рекомендується брати участь тільки в перевірених аірдропах, де ви розумієте проект і його перспективи.

Загалом, аірдропи можуть стати непоганим стартом для новачків, але вони не забезпечують значних доходів у довгостроковій перспективі. Важливо не робити це основним способом заробітку, а використовувати його для ознайомлення з технологіями та отриманням досвіду.

Більше про аірдропи читай тут https://www.web3.org.ua/category/airdrops/ взагалі збережіть сайт бо там дуже багато цікавого про крипту.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: