Де можна замовити платіжну картку?
|
|
a_sov | Дата: Середа, 04.12.2024, 10:27 | Сообщение # 1 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт! Які платіжні картки ви використовуєте для повсякденних покупок? Що важливо при виборі картки для регулярних платежів? Яка картка дає найбільше вигоди та бонусів для таких покупок?
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Середа, 04.12.2024, 14:31 | Сообщение # 2 |
Выпускник
| Якщо говорити про платіжні картки загалом, то я б порекомендував Райфайзен банк https://raiffeisen.ua/uk....ds.html у мене кілька карток в різних банках, але саме тут мені найбільше подобається обслуговування. Програма лояльності, приємні бонуси, низькі комісії на зняття грошей — однозначно кращий вибір. Мобільний додаток працює стабільно, і загалом жодних нарікань не було. Якщо хочеш надійний і зручний банк для щоденних операцій, вибір очевидний.
|
|
| |
alfamir700 | Дата: П`ятниця, 09.05.2025, 14:33 | Сообщение # 3 |
Первокласник
| Для регулярних покупок, особливо якщо вони стосуються харчування, пального чи онлайн-покупок, картки з кешбеком або бонусними балами можуть бути дуже вигідними. Наприклад, картки, які пропонують кешбек на всі покупки або спеціальні пропозиції для певних категорій витрат (ресторани, транспорт, онлайн-магазини).
|
|
| |
alanasoboleva086 | Дата: Субота, 10.05.2025, 14:02 | Сообщение # 4 |
Первокласник
| Для оплати та зняття готівки я використовую міжнародні банківські картки https://www.mastercard.ua/uk-ua/personal/find-a-card.html від Mastercard, адже це зручно, швидко та безпечно. Ви можете розраховуватись у магазинах, кафе, онлайн та офлайн, а також знімати готівку в банкоматах як в Україні, так і за кордоном. Mastercard пропонує безліч способів оплати, включно з безконтактними технологіями та мобільними гаманцями, що робить користування карткою максимально комфортним у будь-яких ситуаціях.
|
|
| |