Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Реабілітація у Fizio
tbes50203Дата: Субота, 08.02.2025, 10:39 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Маю таке питання. Чи хтось з вас проходив реабілітацію у "Fizio"? Я зараз в пошуках кращої організації для відновлення після травми коліна. Чула багато позитивних відгуків, але хочу дізнатися більше про те, як вони працюють, на що саме звертають увагу і чи справді це допомагає. Мене цікавить, як проходить сам процес реабілітації — чи є спеціалісти, які допомагають у виборі індивідуальних вправ, чи все стандартно для всіх

thiefcrazy98Дата: Субота, 08.02.2025, 13:43 | Сообщение # 2
Первокласник
Я можу поділитися своїм досвідом, бо я також пройшов реабілітацію в "Fizio" після ампутації. Ти абсолютно правильно говориш, що реабілітація після ампутації — це не лише фізична частина, але й психологічна підтримка, і саме в цьому https://fizio.ua/reabilitacija-posle-amputacii/ особливо сильні. Коли я звернувся до них, мене одразу вразило, як глибоко вони підходять до кожного випадку. Тобі не просто пропонують стандартний набір вправ або масажів, а реально підбирають індивідуальну програму, враховуючи всі твої потреби. Важливо, що в "Fizio" працюють не лише фізіотерапевти, але й протезисти, які допомагають правильно підібрати протез. У мене було багато питань щодо цього, і саме їхні спеціалісти змогли детально пояснити, як правильно адаптуватися до нового протеза, які вправи робити, щоб зменшити навантаження на інші суглоби, адже після ампутації це важливо. Окрім цього, вони мають психологічну допомогу, що, на мою думку, дуже важливо. Психологи "Fizio" допомагають не тільки прийняти факт ампутації, але й адаптуватися до змін у житті, що безумовно є важливим аспектом реабілітації. Це не просто сеанси, де тобі говорять, що все буде добре, а реально допомагають працювати з емоціями, подолати стрес, тривогу і навіть депресію. Психологічна підтримка — це щось, чого я особисто потребував, і на це варто звертати увагу.

evanduke324Дата: Субота, 08.02.2025, 15:06 | Сообщение # 3
Первокласник
Я теж чула про "Fizio", і вони дійсно мають дуже хорошу репутацію. Ще вражає, що вони комплексно підходять до реабілітації: це не тільки фізичні вправи, а й моральна підтримка, що, мабуть, дуже важливо після такого важкого досвіду.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: