Чи реально жити в Англії без місцевого банку?
|
|
serhiikovalski | Дата: Середа, 12.02.2025, 22:29 | Сообщение # 1 |
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Як ви думаєте, можна в Британії жити без місцевого банку? Я, наприклад, тільки-но переїхав сюди, і от намагаюсь зрозуміти, чи варто відкривати британський рахунок, чи можна обходитися іншими способами. Хтось пробував використовувати тільки Revolut чи Wise? Я от намагаюся знайти більше інформації про це, бо не знаю, чи варто морочитися з британським банком…
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Середа, 12.02.2025, 22:29 | Сообщение # 2 |
Первокласник
| Я теж недавно переїхав і, чесно, довго не міг вирішити, чи відкривати британський рахунок. Спочатку думав, що це надто складно і затратно, але згодом вирішив спробувати Revolut для звичайних покупок і Wise для переведення грошей. Це виглядає дуже зручно, і поки що я не відчував проблем. Єдине, що іноді буває важко знайти магазини, які приймають ці платіжні сервіси. Але в принципі, для початку це супер варіант.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Середа, 12.02.2025, 22:32 | Сообщение # 3 |
Первокласник
| Так, це правда. Спочатку Revolut і Wise чудово працюють для повсякденних витрат, але от для офіційної зарплати або для податків місцевий рахунок справді знадобиться. Я спочатку теж пробував обходитись без британського рахунку, але виявилося, що багато чого без нього просто не зробиш, особливо якщо плануєш залишитись на довше. Врешті-решт відкрив рахунок у місцевому банку, і це значно спростило мої фінансові справи. Оскільки у мене не було ні постійного містя перебування ні роботи стабільної, звернувся до https://lawrange.net/uk/services/vidkriti-rahunok-v-anglii/ . Я їх просто не можу не рекомендувати вони спростили мені години бюрократії та вберегли тонни нервів.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Четвер, 13.02.2025, 10:35 | Сообщение # 4 |
Первокласник
| Дякую за відгуки! Поки що, мабуть, спробую залишатися з Revolut, подивлюсь, як буде. Але якщо мені доведеться залишатися на довше, тоді, мабуть, відкрию рахунок у британському банку. Виглядає так, що це насправді зручно, хоч і довго…
|
|
| |
igezoceloro48 | Дата: П`ятниця, 14.02.2025, 11:54 | Сообщение # 5 |
Первокласник
| Думаю що так
|
|
| |