| la2217596 | Дата: Середа, 02.04.2025, 17:05 | Сообщение # 1 |
|
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привет всем! Я впервые столкнулась с такой проблемой — ноги стали очень сухими, появились трещинки на пятках, да и в целом кожа выглядит не лучшим образом. Хочу попробовать профессиональную косметику, но не знаю, где ее брать. В обычных магазинах что-то не вижу ничего стоящего, а в интернете столько вариантов, что голова кругом. Может, кто-то уже прошел этот путь и подскажет проверенные места? Желательно, чтобы было не слишком дорого, но и качество на уровне. Заранее спасибо за советы!
|
| |
| |
| svetikneskromnaa | Дата: Четвер, 03.04.2025, 09:41 | Сообщение # 2 |
|
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Дівчата, давно шукала щось справді ефективне для догляду за стопами, і нарешті знайшла Геволь https://clu.com.ua/brand/gehwol/ замовила в Косметік Лабс, і це найкраще рішення для моїх ніг. Креми просто фантастичні: швидко вбираються, чудово зволожують і пом’якшують навіть дуже суху шкіру. Особливо сподобався крем з сечовиною – ідеально для тріщин на п’ятах! До речі, тут є навіть шампунь для ніг – незвична річ, але спробувала і тепер не уявляю без нього свій догляд. Відчуття після миття – свіже, легке, плюс ще й антисептичний ефект! Замовлення зробила онлайн, доставили буквально за день, сервіс у Косметік Лабс на висоті. Раджу всім, хто хоче професійний догляд вдома!
|
| |
| |