Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Як скачати пісню на телефон без додатків?
HzBoyДата: Середа, 23.04.2025, 13:54 | Сообщение # 1
Зауч
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, може хтось підкаже, як можна скачати музику на телефон напряму, без якихось лівих додатків, VPN чи реєстрацій? Я не хочу встановлювати десять апок чи сторонніх програм. Просто хочеться знайти трек, натиснути кнопку — і щоб файл зберігся в mp3, без зайвих танців. Особливо цікавлять українські виконавці. Якщо знаєте якийсь сайт, де реально можна так зробити — поділіться, буду вдячний.

rozhkov-dmitroДата: Середа, 23.04.2025, 14:43 | Сообщение # 2
Ученик
Рекомендую перевірений сайт — https://meloua.com/ Користуюсь ним вже кілька місяців, все працює дуже просто. Зайшов через браузер (навіть з телефону), ввів назву виконавця або треку — і тобі одразу видає список. Можна слухати онлайн прямо на сайті, а якщо хочеш скачати — є окрема кнопка "Завантажити mp3". І що головне — нічого не потрібно встановлювати, ніяких додатків, не вимагає реєстрації. Дуже зручно, особливо коли в дорозі або не маєш стабільного інтернету. Я от так зберіг собі кілька треків, які слухаю офлайн, і все чітко працює. Сайт легкий, не перевантажений зайвим, швидко відкривається навіть на старому телефоні. Плюс — багато саме української музики, і не тільки з топів.

Повідомлення редагував rozhkov-dmitro - Середа, 23.04.2025, 14:43

katerinaopanasuk179Дата: Середа, 23.04.2025, 17:30 | Сообщение # 3
Первокласник
дякую за поради

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: