Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Нові прикраси
la2217596Дата: Вівторок, 29.04.2025, 21:05 | Сообщение # 1
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Зі мною стався якийсь стильовий переворот — завжди була фанаткою класики, а тут вперше спробувала етноприкрасу... і зачепило! Думаю, це просто настрій чи реально щось нове відкрила в собі? Було у вас подібне?

HzBoyДата: Четвер, 01.05.2025, 09:20 | Сообщение # 2
Зауч
Як любителька всього українського, я завжди шукаю нові способи показати свою любов до рідної культури. І етнічні прикраси – це найкращий спосіб виразити себе. Нещодавно я знайшла онлайн-магазин Oksana Boriychuk, і тепер у мене є кілька чудових народних прикрас ручної роботи. Я просто не можу передати, як вони мені подобаються! Купила сережки довгі https://oksana-boriychuk.com.ua/products/serezhki-dovgi  вони такі оригінальні й стильні, що кожен раз, коли я їх одягаю, отримую компліменти. Всі вироби тут виконані з такою любов’ю та увагою до деталей, що я відразу відчула – це саме те, що я шукала. Крім того, ціни в магазині дуже демократичні, що для мене є великим плюсом. Доставка теж швидка, тому ви не доведетеся довго чекати на свої покупки. Якщо ви хочете, щоб у вашому гардеробі були тільки найкращі українські прикраси, зверніть увагу на цей магазин.

kozakov750Дата: Середа, 07.05.2025, 14:51 | Сообщение # 3
Ученик
А щоб недорого, але гарно.

pomarina164Дата: Середа, 07.05.2025, 14:53 | Сообщение # 4
Первокласник
Вам точно сподобаються срібні класичні сережки https://blisse.com.ua/klasychni/ . Це прикраси поза часом — лаконічні, елегантні й завжди доречні. Я замовляла собі пару з гладким покриттям та ще одну з фіанітами — обидві виглядають дуже стильно. Сережки зручні, застібки тримаються міцно, не натирають і не тиснуть. Вони пасують і до ділового стилю, і до вечірнього образу. Срібло не темніє, блиск зберігається навіть після кількох місяців носіння. У Blisse хороша якість, швидка доставка і гарне пакування — завжди приємно отримувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: