Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Прибирання приміщень після пожежі по Києву та області
rostikgrin1989Дата: Понеділок, 16.06.2025, 07:57 | Сообщение # 1
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу поділитися корисним досвідом, який, щиро кажучи, нікому не побажаю пережити. Пожежа в нашій квартирі стала справжнім шоком: все у кіптяві, сморід, вода після гасіння, а дещо взагалі згоріло дощенту. Спочатку хотів усе прибирати власноруч, але швидко зрозумів, що це не просто миття підлоги чи стін – потрібні спеціальні знання, засоби, техніка й найголовніше – сили й терпіння. Почав шукати компанії, які займаються професійним прибиранням після пожежі у Києві та області https://crystal-home-service.com/poslugi/prybyrannya-pislya-pozhezhi/ і натрапив на Crystal Home Service. І скажу чесно – це було правильне рішення.

Хлопці приїхали швидко, одягнені у спеціальну форму, зі всім необхідним обладнанням. Вже на першому етапі стало зрозуміло, що я мав справу з професіоналами: провели оцінку, одразу пояснили, що можна відновити, а що – краще викинути. Працювали ретельно, з увагою до деталей: вивезли згорілі речі, прибрали сажу зі стін і стелі, нейтралізували запах диму (я боявся, що він залишиться назавжди), відмили підлогу, вікна, навіть вентиляційні отвори прочистили. Було помітно, що в них є досвід саме з післяпожежним прибиранням – і це дуже важливо, бо звичайне прибирання тут не допоможе.

Мене вразила ще й людяність – ніхто не тиснув, не поспішав, пояснювали, радили. До того ж вартість послуги виявилася цілком адекватною, враховуючи обсяг робіт. Після їхнього візиту квартира змінилася до невпізнання – запах зник повністю, усе блищало чистотою, і головне – з’явилося відчуття, що життя повертається в нормальне русло.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: