| rylei4 | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 17:05 | Сообщение # 1 |
|
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт, дівчата (і хлопці теж). Хочу поділитись — довго не могла обрати собі подік, бо всі або громіздкі, або складні, або тече з першого дня. Хотіла щось компактне, стильне і просте. Почитала відгуки — вирішила брати XROS 4, замовила в Guru Vape. Ризикнула — і не пошкодувала!
|
| |
| |
| qaqzob | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 17:06 | Сообщение # 2 |
|
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Лєна, ти прям моя історія розказала 😄 Я теж довго шукала щось “для себе”, бо ці одноразки вже дістали — смак зникає, руки липкі, батарея сідає. А XROS 4 https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal — це реально знахідка. І особливо, якщо брати в Guru Vape, де не треба переживати, що впарять щось із “серого ринку”. Чому я в захваті: 💎 Вигляд — стильний, тонкий, поміщається навіть у клатч 💨 Затяжка м’яка, нічого не деренчить і не хрипить 💧 Не тече! (що для мене головне — я раніше сумку зіпсувала через под) 🔋 Заряд тримає повний день, і заряджається дуже швидко У Guru Vape усе прийшло гарно запаковане, в коробочці, як телефон. Було дві насадки, зарядка, інструкція. Я ще одразу взяла смачну рідину Chaser Pink з полуницею — такий кайфовий аромат, ніби десерт! Я не технар, але все зрозуміло навіть без інструкції. Просто залив, поставив — і париш. Без 100 кнопок і режимів. Тож, якщо ще хтось із дівчат сумнівається — под XROS 4 в Guru Vape — ідеальний варіант. Краще, ніж будь-яка одноразка, і точно красивіше 😍
|
| |
| |