Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Де замовити прилад нічного бачення
millermarkmillermark26Дата: Середа, 13.08.2025, 02:30 | Сообщение # 1
Старшекласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Мені для роботи потрібен прилад нічного бачення. Підкажіть, де я можу його замовити? Потрібен легкий і надійний варіант з хорошою передачею деталей і стійкістю до складних умов, щоб підходив як для польових завдань, так і для тривалого використання без втрати якості.

lexzub2024Дата: Середа, 13.08.2025, 03:05 | Сообщение # 2
Ученик
Можу підказати. Якщо вам потрібно отримати дійсно робочий варіант, варто звернути увагу на продукцію від Thorsen. Вона поєднує в собі відмінну чутливість, чіткість зображення і довговічність навіть при активній експлуатації. Можете бути впевнені, я собі замовляв саме у них, це перевірене місце. Тут є моделі з різними ЕОП і FOM для будь-яких завдань, від волонтерської роботи до полювання або пошуку людей. Замовляйте нпб на сайті https://www.thorsen.com.ua/ , де зможете вибрати під конкретні умови, а також отримати допомогу фахівців у виборі. Кращий вибір для роботи в темряві.

innabird20Дата: П`ятниця, 15.08.2025, 14:22 | Сообщение # 3
Первокласник
Мав досвід роботи з РЭБ системой Українського виробництва https://www.blue-bird.tech/category/produkcziya/kupolni-reby/ на об’єкті критичної інфраструктури. Встановили її мобільно — на авто, яке патрулює периметр. Система працює бездоганно: глушить дрони ще до того, як вони наближаються.
Особливо сподобалось, що вона охоплює кілька діапазонів — GPS, управління, відео. Ми тестували її на різних моделях дронів, і результат завжди один — дрон “губиться” або повертається назад.
Я працював з імпортними аналогами, але РЭБ система Украинского производства реально не поступається, а в деяких аспектах — навіть краща.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: