Цікавить встановлення брекетів в Києві
|
|
kykanasliva | Дата: Понеділок, 25.08.2025, 10:55 | Сообщение # 1 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я от давно думаю про брекети, бо вже втомився ховати посмішку на фото. Живу на Оболоні й хочу знайти стоматологію саме тут, аби було зручно ходити на прийоми. Дуже важливо, щоб там працювали професіонали, які реально знаються на сучасних методах ортодонтії, а не просто «ставлять, як вміють». Ще хотілося б, щоб ціни були адекватні, без прихованих платежів. Може, хтось із вас вже мав досвід і може порадити клініку, де якісно роблять встановлення брекетів на Оболоні?
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Понеділок, 25.08.2025, 10:57 | Сообщение # 2 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я якраз нещодавно проходив через цю історію й можу поділитися власним досвідом. Спершу теж губився серед десятків стоматологій, але після довгих пошуків та відгуків знайомих обрав встановлення брекетів в стоматологічній клініці Eurodental https://www.eurodental.com.ua/ua/services/brekety/ . Чому саме вони? По-перше, клініка знаходиться на Оболоні, що супер зручно – не треба витрачати купу часу на дорогу. По-друге, лікарі справді спеціалізуються на ортодонтії, пояснюють усі етапи лікування простою мовою та складають індивідуальний план. У них сучасне обладнання, багато варіантів брекет-систем (від класичних до естетичних), а ще дуже прозора система цін – я знав заздалегідь, у що мені обійдеться лікування, без сюрпризів. І, чесно кажучи, сервіс на високому рівні: від запису на прийом до комфорту під час візитів.
|
|
| |