Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Як відновить структуру волосся?
jannacosmosДата: Середа, 10.09.2025, 20:09 | Сообщение # 1
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Після тривалого використання прасок і фарбування моє волосся стало тонким і тьмяним, втратило силу та майже не тримає об’єм. Шукаю засіб, який реально відновить структуру, а не просто замаскує пошкодження. Де можна знайти щось перевірене для відновлення?

natalimavunДата: Середа, 10.09.2025, 22:15 | Сообщение # 2
Первокласник
У мене була така ж проблема, і дійсно врятував реконструктор Mediceuticals Volume and Strength. Він повертає блиск, зволожує, робить волосся міцнішим і об'ємнішим. Раджу обов'язково зайти на сайт https://mediceuticals.com.ua/ і подивитися там лінійку для пошкодженого волосся, тому що ці засоби працюють комплексно. Я купувала саме там і можу сказати, що результат видно швидко, тому сайт mediceuticals раджу для покупки.

mukolachervinko1987Дата: Середа, 05.11.2025, 17:39 | Сообщение # 3
Первокласник
обираю натуральну косметику

katrinivonovaДата: Середа, 05.11.2025, 17:41 | Сообщение # 4
Старшекласник
Raywell — це магазин, де я знаходжу всі засоби для ідеального догляду. Особливо важливим для мене є термозахист для волосся https://raywell.com.ua/hair-care-protectors , адже щоденне укладання вимагає надійного захисту. У Raywell знайшла продукт, який справді працює — волосся лишається живим, м’яким і блискучим, без посічених кінчиків. Замовляю там постійно завдяки чудовому сервісу та перевіреній якості.

dinalatreДата: Середа, 22.04.2026, 16:01 | Сообщение # 5
Старшекласник
Цитата jannacosmos ()
Після тривалого використання прасок і фарбування моє волосся стало тонким і тьмяним, втратило силу та майже не тримає об’єм. Шукаю засіб, який реально відновить структуру, а не просто замаскує пошкодження. Де можна знайти щось перевірене для відновлення?

Мала дуже схожу ситуацію після постійного вирівнювання і фарбування волосся стало як солома: тонке, без об’єму і взагалі "втомлене". Теж довго шукала не просто щось для вигляду, а реально робочий варіант для відновлення.
В якийсь момент натрапила на сайт https://bosleymd.com.ua , де є професійні засоби для росту волосся від Bosley. Вирішила спробувати їхні засоби для росту волосся, хоча спочатку думала, що це більше про випадіння, ніж про відновлення. Але по факту вони добре "підтягують" загальний стан волосся. Через деякий час реально помітила зміни: волосся стало щільнішим на дотик, з’явився природний об’єм, менше пушиться і виглядає більш доглянутим навіть без укладки. І головне це не просто візуальний ефект, а відчутно краще по структурі. Тому можу порадити зі свого досвіду: інколи варто спробувати саме такі засоби для росту волосся, бо вони працюють глибше, ніж звичайні маски чи бальзами

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: