Чому я раніше не звертав увагу на кластери й тепер шкодую
|
|
Karen | Дата: Понеділок, Сьогодні, 12:25 | Сообщение # 1 |
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я раніше взагалі не звертав уваги на кластери. Думав, що це якась зайва морока й простіше орієнтуватися по свічках та новинах. Але останнім часом зрозумів, що часто заходив у позиції майже “наосліп”. Виходило так, що сигнал ніби є, а руху нема, бо великий об’єм уже стояв на рівні, а я того не бачив. І тепер реально шкодую, що втратив стільки часу. Ви якось використовуєте кластери у своїй роботі?
Повідомлення редагував Karen - Понеділок, 29.09.2025, 13:01 |
|
| |
maxsubj | Дата: Понеділок, Сьогодні, 13:02 | Сообщение # 2 |
Первокласник
| Я помітив, що в багатьох сферах одразу здається, ніби якась додаткова інформація чи інструмент “зайві”. Потім, коли розібрався, то розумієш, наскільки це економить час і нерви. Це як із будь-чим: спершу здається складно й непотрібно, а коли реально починаєш застосовувати, вже дивуєшся, як узагалі обходився без цього.
|
|
| |
RamKAr | Дата: Понеділок, Сьогодні, 13:07 | Сообщение # 3 |
Первокласник
| У мене була майже така сама історія. Спершу думав, що це більше для “профі”, а насправді кластери дуже допомагають уникати помилкових входів. Особливо коли бачиш, де реально стоїть великий обсяг і хто “тримав” ринок. Я почав пробувати через https://gerchikfx.com/trial-r....ign=101 там можна подивитися все в живому ринку й тестово відчути різницю. Тільки після цього зрозумів, що раніше діяв майже на інтуїції. Зараз спокійніше, бо є конкретна картинка з обсягами, і рішення стають більш зваженими.
|
|
| |