| HzBoy | Дата: Субота, 15.11.2025, 13:44 | Сообщение # 1 |
|
Зауч
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт усім! Маю невеличку дилему й дуже хочу почути думку досвідчених читачів. Натрапила на серію книг «Бодьо» й тепер не можу визначитися, з якого тому краще починати. Було б класно читати в правильному порядку, щоб нічого не пропустити й нормально зануритись у сюжет, але в інтернеті інформація якось розкидана. Може, хтось уже проходив цей шлях і знає точний порядок прочитання або хоча б може підказати, з чого логічно стартувати? Буду вдячна за поради — настрій бойовий, хочеться зануритись у щось приємне та цікаве разом з дитиною!
|
| |
| |
| la2217596 | Дата: Субота, 15.11.2025, 14:20 | Сообщение # 2 |
|
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Нещодавно я відкрила для себе справжню радість читання разом із моєю донькою, коли ми почали вивчати серію книг «Бодьо» https://balka-book.com/ua/news-bodo.htm ці історії настільки захопливі, що важко відірватися, а герої здаються такими близькими та реалістичними. У Balka Book я швидко знайшла весь список книг у правильному порядку, що дуже допомогло спланувати наші вечори читання. Тут завжди є книги в наявності, ціни приємні, а доставка працює неймовірно швидко, що дозволяє не чекати та відразу насолоджуватися історіями. Кожна книга розвиває фантазію, вчить моральним цінностям і пробуджує інтерес до світу навколо. Для дітей це справжнє відкриття, адже вони не лише читають, а й обговорюють пригоди героїв. Рекомендую всім батькам обов’язково спробувати цю серію — це інвестиція у розвиток дитини.
|
| |
| |