Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Моє Рівне: історія, пам’ятки та життя міста щодня
maxmer3Дата: Субота, 10.01.2026, 12:23 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я живу в Рівному вже кілька років і кожного дня відкриваю для себе щось нове в цьому чудовому місті. Мене завжди захоплювала його багата історія: від старовинних вулиць і архітектурних пам’яток до музеїв, які зберігають пам’ять про події минулих століть. Прогулюючись центром міста, я завжди зупиняюся біля красивих будівель, відчуваючи, наскільки тут переплітаються минуле і сучасність.

Особливо мені подобається відвідувати Рівненський зоопарк, парк Шевченка та численні сквери, де можна провести час із родиною чи друзями. А якщо хочеться трохи більше пригод, я відправляюся до Базальтових стовпів або Тунелю кохання — ці місця давно стали візитівками нашого регіону, і кожного разу вони дивують своєю красою.

Крім історії та пам’яток, Рівне живе сучасним життям: https://rivne.ukrmedia.com.ua . Тут постійно проходять культурні події, концерти, виставки та спортивні змагання. Я завжди намагаюся бути в курсі подій і слідкую за тим, що відбувається в місті через місцеві ресурси. Це допомагає мені планувати вихідні, дізнаватися про нові ініціативи та бути частиною активної громади.

Для тих, хто хоче дізнаватися про життя міста ще швидше, я раджу звертати увагу на місцеві сайти та ресурси новин. Вони допомагають залишатися на хвилі подій, бути поінформованим і відкривати Рівне з різних сторін — як історичне, так і сучасне. Жити тут цікаво, адже місто постійно розвивається, і я щодня відчуваю, що Рівне має свій неповторний ритм і душу, яку хочеться відкривати знову і знову.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: