| rittiukia | Дата: Понеділок, 12.01.2026, 21:53 | Сообщение # 1 |
Старшекласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт всім Маю маленьку ванну і хочу встановити умивальник прямо над пральною машиною, щоб заощадити місце. Але зовсім не розбираюся у розмірах і матеріалах. Боюся помилитися з вибором, щоб все було зручно і вода не текла на пральну машину. Може хтось недавно встановлював подібне і може порадити, які моделі підійдуть, де їх купувати і на що звертати увагу
|
| |
| |
| elizavetavorobieva2017 | Дата: Вівторок, 13.01.2026, 13:24 | Сообщение # 2 |
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Ой, мені теж хотілося максимально звільнити простір і не зробити дурниць при монтажі. Я спочатку розібралася з базовими речами, звертала увагу на глибину умивальника, щоб вода не переливалася вперед, і на розташування зливу, бо це реально важливо. Дивилася тільки ті варіанти, де все вже продумано саме для такого формату, а не універсальні моделі. В інтернет магазині Агромат зручно, що одразу видно розміри і призначення, не потрібно здогадуватися по фото. Після порівняння кількох варіантів спокійно оформила замовлення і купила умивальник на пральну машину https://www.agromat.ua/ru....mashinu Після встановлення зрозуміла, що переживала даремно, нічого не підтікає, користуватися зручно і місця стало помітно більше.
|
| |
| |