Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Сервіс з гарантією і без передоплати 100%
wildstrawberryteamДата: Понеділок, 02.02.2026, 12:30 | Сообщение # 1
Директор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Шукаю місце, де можна замовити студентські роботи з мінімальними ризиками: без повної передоплати, з гарантією повернення коштів, якщо не пройде антиплагіат, і щоб були реальні відгуки. Багато сайтів обіцяють, але на ділі кидалово. Хто користувався перевіреними сервісами в 2025–2026 році?

viktorr124589Дата: Понеділок, 02.02.2026, 12:38 | Сообщение # 2
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! З тих, що я пробував останнім часом, найкраще враження від https://zulu-help.com/ . Там дійсно працює схема без 100% передоплати - платиш частинами після кожного етапу або після отримання чернетки. Гарантія на унікальність і доопрацювання є офіційна, якщо робота не пройде перевірку - повертають гроші (у мене такого не було, але чув від знайомих, що реально повертають). Відгуки на сайті і в телеграм-каналі виглядають справжніми, багато з фото робіт і скрінів оцінок. Я замовляв магістерську + курсову з психології - унікальність 95% і 93%, правки робили швидко, менеджер завжди на зв’язку. Ціни середні, але якість відповідає. Якщо боїшся обману - починай з них, процес максимально прозорий. У мене все пройшло без проблем, тепер тільки туди звертаюся.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: