Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Прийом контрацептивів після процедури - коли починати
kozeevkiril269Дата: Середа, 25.02.2026, 12:54 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Після того як вирішу поточне питання, хочу обов'язково почати надійно захищатися. Коли після процедури можна починати приймати контрацептиви і чи призначить їх лікар одразу? Хтось отримував таку консультацію?

makartaranovsДата: Середа, 25.02.2026, 19:09 | Сообщение # 2
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже правильне і відповідальне рішення - зайнятися контрацепцією після такої ситуації є абсолютно логічним наступним кроком і нормальний лікар завжди це підтримає. Після переривання вагітності гормональні контрацептиви зазвичай можна починати вже в перший або другий день після процедури - це навіть допомагає швидше відновити цикл і стабілізувати гормональний фон. Але конкретний вид контрацепції - таблетки, спіраль, ін'єкції або інше - підбирається індивідуально залежно від твого здоров'я і способу життя, тому краще обговорити це з лікарем одразу на прийомі. Загальну інформацію про підхід клініки до пацієнток після процедури можна подивитися ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ перш ніж записуватися. Мій лікар у Світлані сам підняв тему контрацепції ще під час першої консультації - без нав'язування, просто запропонував обговорити варіанти після процедури на контрольному огляді. Я дуже оцінила такий проактивний підхід - це ознака справжньої турботи про здоров'я пацієнтки а не просто виконання мінімальних зобов'язань. Не соромся ставити це питання прямо при записі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: