| ivanrozhkov986 | Дата: П`ятниця, 27.03.2026, 19:23 | Сообщение # 1 |
|
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Пишу цей відгук, бо сам добре знаю, як складно знайти нормального постачальника без рекомендацій і перевіреного досвіду. Я займаюся дитячими товарами вже не перший рік і можу сказати, що саме шапки часто створюють найбільше проблем, бо тут покупці дуже уважні до якості. Якщо товар виглядає погано або не відповідає очікуванням, його просто не беруть. У мене вже були ситуації, коли доводилося довго продавати залишки через невдалу закупівлю, тому зараз я став більш уважним. Коли цього разу шукав новий варіант, переглянув багато пропозицій і випадково натрапив на shapki odezda. Вирішив не ризикувати і зробити тестове замовлення. Після отримання залишився задоволений, бо товар виглядав акуратно, трикотаж м’який, а моделі виглядають сучасно і нормально продаються. Саме тоді мені потрібно було знайти Шапки тонка в’язка оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96655970-shapki-komplekty-tonka щоб оновити асортимент і не втратити клієнтів, тому я перевірив усе максимально уважно перед запуском продажів. У результаті товар почав продаватися стабільніше
|
| |
| |