| ivanrozhkov986 | Дата: П`ятниця, 27.03.2026, 20:15 | Сообщение # 1 |
|
Ученик
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Вирішив теж поділитися своїм досвідом, бо сам добре пам’ятаю, як довго шукав нормального постачальника для літнього асортименту і скільки часу витратив на перевірку різних варіантів. Я працюю з дитячими товарами вже не перший рік і можу сказати, що саме головні убори в сезон дають або хороший обіг, або навпаки створюють проблему із залишками, якщо помилитися з якістю. У мене вже були ситуації, коли товар виглядав нормально тільки на фото, а після отримання ставав очевидно слабким і непридатним для нормального продажу без постійних знижок. Після цього я почав більш уважно підходити до вибору постачальників і завжди тестую нові варіанти невеликими партіями. Коли цього разу шукав новий асортимент, переглянув багато сайтів, але більшість виглядали однотипно і не викликали довіри. Випадково натрапив на shapki odezda, уважно переглянув категорії і вирішив зробити тестове замовлення. Після отримання товару залишився задоволений, бо тканина приємна, шви акуратні, а моделі виглядають сучасно і не створюють відчуття дешевого сегмента. Саме тоді мені потрібно було знайти Кепки та панамки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g95749881-kepki-panamy-optom щоб оновити сезонний асортимент і не втратити клієнтів через слабкий товар, тому я перевірив усе максимально уважно перед тим як виставити позиції на продаж. У результаті товар почав продаватися стабільніше і це стало для мене головним показником
|
| |
| |