Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
платье на прокат
menigorekДата: Четвер, 09.12.2021, 18:06 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Стоитлиб рать вечернее платье на прокат или покупать?

a_sovДата: Четвер, 09.12.2021, 18:54 | Сообщение # 2
Выпускник
Думаю , что все зависит от модели платья и марки. Определенные платья просто не даются в прокат. Поэтому тут только покупать. А если нет особой разницы и не так важно, кто его шил и т.д то в таком случае выгоднее брать на прокат. Да и удобнее, не будет занимать место. Про прокат вечерних платьев https://onlady.com.ua/fresh/articles/plate-naprokat-ili-pokupka/ прочитайте здесь.

HzBoyДата: Понеділок, 22.07.2024, 13:45 | Сообщение # 3
Зауч
і мені потрібна порада щодо оренди вечірньої сукні на корпоративну подію. Чи є у Харкові салони або інтернет-магазини, де можна орендувати вбрання на вечір? Цікавлять сучасні фасони та можливість примірки перед орендою. Дякую за будь-яку допомогу!

mariaflorova28Дата: Понеділок, 22.07.2024, 15:00 | Сообщение # 4
Ученик
Я завжди мріяла про ідеальну випускну сукню, але купівля дорогої моделі була недоступною для мене. На щастя, я знайшла салон Laura Style, де була можливість оренди вечірніх та випускних суконь https://laura-style.com.ua/rent/vechirni-ta-vypuskni-sukni/ Їхній асортимент просто вражає — від класичних до сучасних моделей. Консультанти були дуже уважними і допомогли мені підібрати сукню, яка підкреслила мою індивідуальність та стиль. Оренда сукні також включала в себе послугу дрібного ремонту, що забезпечило ідеальну посадку. Завдяки Laura Style, мій випускний став незабутнім, і я виглядала просто розкішно.

malyga26nastya1Дата: Вівторок, 23.07.2024, 09:26 | Сообщение # 5
Учитель
Смотря какой у вас бюджет, но если задумались о прокате то лучше на прокат и брать, там есть неплохие варанты

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: