Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Хто зараз де купує тканини?
kykanaslivaДата: Четвер, 25.06.2026, 21:45 | Сообщение # 1
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто зараз де купує тканини? Потрібно замовити матеріал для пошиття кількох суконь і домашнього текстилю, але хочеться знайти магазин, який не підведе ні за якістю, ні за ціною. Уже переглянув багато сайтів, проте всюди відгуки дуже суперечливі. Хотілося б почути рекомендацію саме від тих, хто реально робив замовлення і може сказати, чи відповідає тканина опису та чи варто там купувати повторно.

edvardjilaДата: Четвер, 25.06.2026, 21:46 | Сообщение # 2
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я за останні два роки перепробував кілька різних магазинів, але в підсумку залишився з одним перевіреним варіантом — інтернет магазин Текстиль Контакт. Там замовляв тканини вже неодноразово, причому для різних потреб: шив одяг, чохли на меблі та навіть подарункові текстильні набори. Мені подобається, що каталог постійно поповнюється новими позиціями, тому завжди є цікаві варіанти. Ще один плюс — тканини приїжджають такими, як очікуєш після перегляду фотографій та описів. Це суттєво економить час, адже не доводиться повертати товар або шукати заміну. Зараз майже всі покупки тканин, в тому числі і віскозу https://tk.ua/ua/catalog/vse-tkani/viskoza-poliviskoza.html роблю саме там і можу рекомендувати цей магазин тим, хто хоче отримати хороший результат без зайвих ризиків.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: