Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Порекомендуйте фирму мужских туфель
valetka583Дата: Субота, 25.12.2021, 18:43 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
А допоможіть мені знайти саме круте взуття для чоловіків. У мене син - студент престижного університету і ось прийшов час йому, щось таке вибрати, хочу порадувати і подарувати саме круті туфлі. Смак приблизно знаю, розмір теж.

Повідомлення редагував valetka583 - Субота, 25.12.2021, 18:57

kykanaslivaДата: Субота, 25.12.2021, 18:47 | Сообщение # 2
Выпускник
Это не совсем правильно вот так покупать обувь, вы же не ориентируетесь ни в стиле, ни во всем остальном. Я бы вам лучше рекомендовала или денег дать или просто вместе с ним купить в офлайн магазине.

linalineva7Дата: Субота, 25.12.2021, 18:48 | Сообщение # 3
Выпускник
А вы по отзывам выбирайте, так точно лучше всего будет и никогда ничего не надоест точно, ведь это именно фирма

lermontovlermikДата: Субота, 25.12.2021, 18:51 | Сообщение # 4
Учитель
Ось якщо у вас є можливість, тоді я можу вам відразу порекомендувати переглянути саме чоловічі туфлі Cevivo https://rozetka.com.ua/ua....=cevivo Вартість висока, але вони точно виправдовуються і швидко окуплять себе.
Справа в тому, що реально саме таке взуття набагато практичне за все інше.У мене вже кілька пар, і не змінився тому, що вони зносилися, а просто хотіли чого-то нового, а так вони просто шикарні і реально можна сміло їх носити ще не один сезон. Але купувати рекомендую по акції, просто дивіться в якій моделі є потрібний вам розмір.

Повідомлення редагував lermontovlermik - Субота, 25.12.2021, 18:55

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: