Чоловічі черевики
|
|
valetka583 | Дата: Субота, 25.12.2021, 18:58 | Сообщение # 1 |
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| А допоможіть мені знайти саме круте взуття для чоловіків. У мене син - студент престижного університету і ось прийшов час йому, щось таке вибрати, хочу порадувати і подарувати саме круті туфлі. Смак приблизно знаю, розмір теж.
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Субота, 25.12.2021, 18:59 | Сообщение # 2 |
Выпускник
| Це не зовсім правильно купувати взуття, ви ж не орієнтуєтесь ні в стилі, ні в усьому іншому. Я б вам краще рекомендувала чи грошей дати, чи просто разом з ним купити в офлайн магазині.
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Субота, 25.12.2021, 19:00 | Сообщение # 3 |
Выпускник
| А ви за відгуками вибирайте, так точно найкраще буде і ніколи нічого не набридне точно, адже це саме фірма
|
|
| |
margarett_svekla | Дата: Субота, 25.12.2021, 19:01 | Сообщение # 4 |
Первокласник
| Ось якщо у вас є можливість, тоді я можу вам відразу порекомендувати переглянути саме чоловічі черевики Cevivo https://rozetka.com.ua/ua....=cevivo Вартість висока, але вони точно виправдовуються вартість і швидко окуплять себе. Справа в тому, що реально саме таке взуття набагато практичне за все інше. У мене вже кілька пар, і не змінився тому, що вони зносилися, а просто хотів чогось нового, а так вони просто шикарні і реально можна сміло їх носити ще не один сезон. Але купувати рекомендую по акції, просто дивіться в якій моделі є потрібний вам розмір.
|
|
| |