Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Порадьте, де замовити якісний барний інвентар?
pepeapprovedДата: Середа, 05.08.2026, 20:29 | Сообщение # 1
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Збираємося з друзями на вихідних робити коктейлі, і я зрозумів, що в мене взагалі немає нормального приладдя. Шейкер якось знайшов, а от мадлер, джигер та ложку треба терміново десь докупити. Очі розбігаються від вибору в інтернеті, але боюся натрапити на тонкий метал, який погнеться за день. Підкажіть нормальне місце, де можна замовити все разом і не чекати доставку місяцями?

silentarc1234tДата: Неділя, 09.08.2026, 22:34 | Сообщение # 2
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Online
Пару місяців тому з хлопцями вирішили зібрати базовий комплект для домашніх вечірок, бо готувати коктейлі звичайними столовими ложками та мірними склянками виявилося супер незручно. Довго шукали по різних маркетплейсах, але там пропонували якісь дитячі набори з тонкого металу, який гнувся б від найменшого натиску. В решті решт я вирішив вибрати барний інвентар https://forward-ua.com/barnyy-inventar у магазині Форвард, взяв окремо якісний джигер, мадлер і довгу ложку. Спочатку трохи сумнівався, чи варто замовляти в спеціалізованому місці для закладу, але в роботі речі показали себе ідеально. Сталь товста, нержавійка не тьмяніє після миття, у руці лежить приємно та ваговито. Для себе зробив висновок, що покупка виявилася дуже практичною і повністю закрила наші потреби.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: