Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Електрокамін з паровим ефектом для вітальні
millermarkmillermark26Дата: Четвер, 13.08.2026, 21:22 | Сообщение # 1
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Давно шукаю щось особливе для вітальні, і зупинився на варіанті з вбудованим електрокаміном з паровим ефектом 3D, щоб виглядало максимально реалістично. Чув що такі моделі зволожують повітря, і при цьому полум'я виглядає як справжнє. Де в Україні взагалі є нормальний вибір таких речей, і чи є консультація по підбору?

kravecaleksandr930Дата: Четвер, 13.08.2026, 21:50 | Сообщение # 2
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Паровий 3D це справді окремий рівень, і під такий запит є дуже конкретна порада. Раджу одразу відкрити магазин електрокамінів https://firelands.com.ua/ , де є окремий розділ парових 3D моделей від таких брендів як SmartFire і Dimplex, зручний фільтр по типу полум'я і розміру що одразу спрощує пошук. Це Firelands, спеціалізований магазин який займається саме електрокамінами і має один з найбільших асортиментів в Україні, там є безкоштовні консультації по підбору під конкретну нішу і розмір кімнати. Сам там замовляв і можу сказати що фахівці дійсно допомагають визначитись, а не просто продають. Firelands доставляють по всій Україні безкоштовно, у Львові ще й монтаж без доплат. Раджу зайти і одразу написати їм про свою нішу, підберуть найкращий варіант.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: