| kravecaleksandr930 | Дата: Неділя, 16.08.2026, 15:43 | Сообщение # 1 |
|
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт. Я займаюся продажами через маркетплейси і роблю неплохий оборот. Довго вивчав інформацію про реєстрацію за кордоном і часто читаю про ОАЕ як про перспективну юрисдикцію. Правда, що там нульовий податок на дивіденди та це справді вигідно для онлайн бізнесу? Чи варто мені піти саме цим шляхом, або краще вибрати іншу країну для мого e-commerce проєкту?
|
| |
| |
| millermarkmillermark26 | Дата: Неділя, 16.08.2026, 16:26 | Сообщение # 2 |
|
Учитель
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Гарне питання, тому що ОАЕ дійсно дає серйозні переваги для e-commerce. Я вам щиро рекомендую звернутися до Locman, тому що вони спеціалізуються саме на таких структурах і знають усі нюанси роботи в ОАЕ. Те, що вас цікавить про відсутність податку на дивіденди там це правда, і у Free Zones ОАЕ корпоративний податок взагалі становить нуль відсотків на кваліфіковані доходи. Locman розраховує для вас персональну модель і показує точно, скільки ви заощадите на податках у цій юрисдикції. Я впевнений, що реєстрація компаній в ОАЕ це оптимальне рішення для e-commerce, тому радію вам звернутися до https://locman.com.ua/ , де фахівці Locman допоможуть вибрати найкращий варіант саме для вашого бізнесу. Locman супроводжує весь процес від реєстрації до відкриття корпоративного рахунку, щоб ви могли вільно працювати з міжнародними платежами без проблем.
|
| |
| |