Вітаю Вас, Немовля
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Alikon8242, GA  
Вкусно кушать и не готовить
valetka583Дата: П`ятниця, 28.01.2022, 23:34 | Сообщение # 1
Выпускник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ну вот чтобы открыл морозилку, а там полно вариантов готовой и замороженной еды, ты выбрал, что тебе понравилось и наслаждаешься. Есть такие предложения?

kykanaslivaДата: П`ятниця, 28.01.2022, 23:38 | Сообщение # 2
Выпускник
Ну это разве что вы закатаете рукава и как начнете готовить! Других вариантов даже и придумать пока не могу. но не стоит вот так прям и печалиться, ведь всегда можно пробовать что-то новое.

linalineva7Дата: П`ятниця, 28.01.2022, 23:40 | Сообщение # 3
Выпускник
В нашем городке есть пару женщин, которые готовят под заказ еду, которую можно спокойно морозить и кушать еще некоторое время. Как вам такой вариант?

lermontovlermikДата: П`ятниця, 28.01.2022, 23:45 | Сообщение # 4
Учитель
Люблю, когда всегда дома есть запас. Ну ведь всякое может быть, вы согласны? Вот именно поэтому куда правильно будет именно всегда выбирать вариант относительно удачного заказа готовой замороженной еды https://icefood.com.ua/ которую можно зранить в морозильной камере даже несколько месяцев. Потом просто в микроволновку на 3-4 минуты и все готово.

fainaambaДата: Середа, 30.08.2023, 11:36 | Сообщение # 5
Первокласник
Де краще замовити напівфабрикати? Це питання у всіх домогосподарок виникає не раз, особливо коли вечеря необхідна вже через годину, а часу на готування – мінімум. Звісно, я могла б просто зійти у супермаркет і придбати декілька пакетів готових продуктів, але я не можу бути впевненою в його якості та складі. Тому мене зацікавило, де саме можна знайти найбільший вибір харчових напівфабрикатів, які були б смачними та якісними.

kilivivinДата: Середа, 30.08.2023, 11:38 | Сообщение # 6
Первокласник
Ох, я розумію, вам просто необхідно знайти місце, де ви зможете придбати якісні та смачні напівфабрикати. Я маю для вас відмінний варіант – сайт виробник напівфабрикатів https://www.dobra-kukhnia.com.ua . Тут ви знайдете великий вибір готових страв, які готуються безпосередньо власним виробником харчових напівфабрикатів. Всі страви – це результат багаторічного досвіду та власних рецептів, які забезпечують неповторний смак і якість. Тут ви знайдете все дуже смачне і просте в готуванні. На сайті ви знайдете детальні описи кожної страви, а також можливість відгуків від задоволених клієнтів.

lopirevairДата: Середа, 20.09.2023, 20:28 | Сообщение # 7
Ученик
Было бы здорово, чтобы можно было так впрок продукты заготавливать

egors4ukinДата: Середа, 20.09.2023, 20:33 | Сообщение # 8
Ученик
Вот и я так люблю, чтобы открыл холодильник, а там много еды)) Я морозилку забил до отказала замороженными полуфабрикатами. Купил все на сайте https://mantinga.org/ru/ Тут и булочки есть, и пицца, а какие вкусные у них пончики - они раньше всех уходят. Все их любят. Также можно котлеты для гамбурегра заказать у них. В общем, классный сайт - всем советую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: