Українські дороги
|
|
serhiikovalski | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:38 | Сообщение # 1 |
Первокласник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
| Хлопці, хочу поділитися історією. Минулого тижня моя тачка почала дивно гупати на ямах, я думав, що то просто дрібниця. Але через пару днів вже навіть на рівній дорозі все трусило, аж страшно було їхати. Добре, що не полінувався і здав на діагностику — бо реально міг угодити в халепу.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:39 | Сообщение # 2 |
Первокласник
| О, знайома тема. В мене так само було з ходовою — спершу наче нічого, а потім чуть колесо не відпало 😅. Найгірше, що більшість тягне до останнього, поки машина не стане зовсім. А перевірка ходової займає реально небагато часу й рятує від серйозних проблем.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:42 | Сообщение # 3 |
Первокласник
| Я теж колись відкладав, а потім попав на добрий ремонт… Тепер діагностику роблю стабільно, особливо перед поїздками. Є нормальний варіант — роблять перевірку ходової, і можна спокійно кататись. Ось тут можна глянути: https://genstar.ua/uk....odovoyi Вони ще й одразу пояснюють, що критично, а що можна відкласти, і не впарюють зайве. Особисто мене виручали не раз, особливо коли машина потрібна щодня. Краще перевірити вчасно, ніж платити втридорога потім.
Повідомлення редагував viktorkoroviak - П`ятниця, 29.08.2025, 15:42 |
|
| |
serhiikovalski | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:46 | Сообщение # 4 |
Первокласник
| Так, підтверджую. Я коли почув реальну причину своїх «гупань», то зрозумів, що міг залишитися без коліс у прямому сенсі. А після ремонту машина наче інша стала — тиха й слухняна.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 15:51 | Сообщение # 5 |
Первокласник
| Головне — не чекати, поки «саме пройде». Бо з машинами воно тільки гірше стає. Тому краще вже раз у кілька місяців глянути ходову і спати спокійно.
|
|
| |